Sertifikat

Vi er den eneste sertifiserte produsent av minnediamanter i verden. Vi har forpliktet oss på å utvise diskresjon og åpenhet.

Sertifikat

Vi produserer ALGORDANZA minnediamanter med den ytterste respekt og presisjon. Vår strenge kvalitetskontroll dokumenteres med vårt ALGORDANZA-sertifikat. Vi garanterer autentisitet, vekt, slipning og farge og at opprinnelsen til minnediamanten som er laget, er den leverte kremasjonsasken.

Opprinnelsesgaranti

Hver bestilling merkes med et unikt referansenummer. Vi kan derfor etterspore hvert eneste trinn i prosessen, fra bestilling til ferdig minnediamant. Gjennom hele prosessen gir vi bestiller informasjon om status for minnediamant, etter hvert som hvert enkelt trinn fullføres.

SVB-medlemskap

ALGORDANZA er medlem av den sveitsiske sammenslutningen av begravelsesbyråer. Videre har vi inngått en frivillig forpliktelse til å overholde standardene hos sveitsiske, tyske og østerrikske begravelsesbyråer.

Notarius-sertifisering

ALGORDANZA har utnevnt en notarius til å følge omvandlingen til minnediamant – fra mottak av asken og helt fram til bekreftelse fra gemologist (edelstensspesialist). På den måten kan vi gi deg en notarius-bevitnelse på arbeidet, med en sertifisert og seriøs partner.