ALGORDANZA minnediamanter

ALGORDANZA er det retoromanske (det historiske sveitsiske språket) ordet for "erindring". Vi har laget våre minnediamanter i mer enn 10 år i våre egne laboratorier i Domat/Ems i regionen Graubünden i Sveits.

Et hovedanliggende for oss er å formidle en varig videreføring av minnet om et elsket menneske. En minnediamant er et evigvarende symbol på din kjære. Med økende mobilitet og globalisering kan det å besøke et gravsted være utfordrende.

Den uhyre komplekse prosessen med å skape en minnediamant kommer som resultat av våre anstrengelser for å skape noe uforgjengelig. Et fredfullt alternativ for pårørende som ønsker et mer personlig minne. Det er respekten til avdødes pårørende som er grunnverdien i alt vi gjør.

Fra 2004 har ALGORDANZA hele tiden vært i vekst, og vi er i dag representert i over 30 land i hele verden.

ALGORDANZA er medlem av den sveitsiske sammenslutningen av begravelsesbyråer, og på eget initiativ overholder vi de sveitsiske, tyske og østerrikske begravelsesbyråenes faglige standarder. En ALGORDANZA minnediamant er ISO-sertifisert og attestert.

Presisjon, respekt og diskresjon er grunnlaget for vår suksess. Den motivasjon, respekt og tillit vi møter i hele verden, er en bekreftelse på at den veien vi har valgt, er den riktige.

Ditt ALGORDANZA-TEAM