Din minnediamant

En ALGORDANZA minnediamant gjenspeiler det unike ved den avdøde. Din minnediamant produseres individuelt etter ditt ønske.

Velg din foretrukne størrelse og slipning for din individuelle minnediamant, eller bestem deg for en rådiamant – som diamanten, helt unikt, dannet selv.

Din personlige minnediamant vil utelukkende overlates til en ekspert på diamansliping, som sliper den for hånd. Størrelse og slipning kan variere, avhengig av form og størrelse på rådiamanten.

En ALGORDANZA minnediamant skinner i blålige nyanser, og dette er det unike med den. Fargen avhenger av stoffet bor som diamanten inneholder. Vi påvirker ikke fargesettingen av din personlige ALGORDANZA minnediamant.

Sliping

Størrelse

  Vekt Ø
0.15 ct 3.4 mm
0.2 ct 3.7 mm
0.3 ct 4.3 mm
0.4 ct 4.7 mm
0.5 ct 5.1 mm
0.6 ct 5.4 mm
0.7 ct 5.7 mm
0.8 ct 5.9 mm
0.9 ct 6.2 mm
1.0 ct 6.4 mm

Uslepne diamanter finnes opp til 2,00 ct.

Familiediamanter

Fra asken etter din kjære kan vi skape opptil fire mindre familiediamanter.

Følgende alternativer finnes:

Briljantslepne familiediamanter

  • 4 x 0.15 ct = 0.6 ct

  • 3 x 0.2 ct = 0.6 ct

Minnediamant med laserinskripsjon

Hver enkelt minnediamant har inngravert sitt personlige referansenummer og ALGORDANZAs signetlogo.

I tillegg kan en personlig inskripsjon graveres inn. Laserinskripsjonen er bare synlig med mikroskop. Avhengig av størrelsen på diamanten er det mulig å få plass til mellom 25 og 50 tegn.

Diamantskrin og sertifikat

Din personlige minnediamant leveres i et elegant diamantskrin sammen med ALGORDANZA-sertifikatet. Med dette sertifikatet garanterer vi autentisitet, vekt, slipning og farge på diamanten. Videre garanterer vi opprinnelse for hele karbonkilden fra den leverte kremasjonsasken.