Impressum, rettslige bemerkninger, databeskyttelse

Ansvarlig for innholdet på nettsiden

Algordanza AG
Via Innovativa 15
7013 Domat/Ems
Sveits

Telephone: +41 81 353 74 55

info@algordanza.com

Innhold, beskaffenhet, aktualitet og ansvar

Nettsidene til ALGORDANZA gir generell informasjon om selskapet, produktene og tjenestene. Nettsidene er en tjeneste for besøkende. ALGORDANZA forbeholder seg retten til å endre, slette eller supplere innholdet på disse sidene uten forvarsel og uten å angi noen årsak til dette. Som med annet redaksjonelt materiale kan informasjonen bli foreldet over tid. ALGORDANZA bestreber seg på å levere nøyaktig informasjon gjennom nøye utvelgelse og løpende gjennomgang. ALGORDANZA påtar seg intet ansvar for gyldighet, fullstendighet eller nøyaktighet av informasjonen på disse sidene.

Internettetikk

ALGORDANZA har som mål å forholde seg etisk med informasjonen på disse sidene, informasjon fra tredjeparter og informasjon generert av besøkende på disse sidene. Besøk på sidene registreres elektronisk. Disse registreringene av besøk hjelper ALGORDANZA med å etablere statistikk, for å vise hvilke sider som besøkes mest.

Immaterielle eiendeler

All informasjon og alle illustrasjoner som vises her, er – om ikke annet er angitt – forfattet av ALGORDANZA eller er ALGORDANZAs eiendom. Dermed er alt innhold på disse nettsidene opphavsrettslig beskyttet. Hel eller delvis gjengivelse, transport (elektronisk eller på andre måter), endring, lenke til eller bruk av denne nettsiden for offentlig eller kommersiell bruk uten skriftlig samtykke fra ALGORDANZA er forbudt.

Ingen bindende tilbud

Ingen del av eller informasjon på disse sidene innebærer et bindende tilbud til en besøkende på denne nettsiden. Dersom ALGORDANZA unntaksmessig vil gi et bindende tilbud på disse sidene, vil det klart og entydig opplyses om at dette er et slikt tilbud. Dersom det er tvil om at et slikt mulig bindende tilbud, må den besøkende anta at ALGORDANZA ikke ønsker å gi et bindende tilbud.

Ansvarsfraskrivelse

Dersom juridisk mulig fraskriver ALGORDANZA seg ethvert ansvar for skader eller følgeskader som følge av tilgang til eller bruk av (hhv. dersom ikke mulig å få tilgang til eller bruke) enhver del av ALGORDANZAs nettsider. Verken ALGORDANZA eller andre som er involvert i forberedelse, design eller levering av www.algordanza.com, er ansvarlig for direkte skader, indirekte skader, følgeskader eller andre skader – det være seg på grunn av brudd på kontraktsforpliktelser, uaktsomhet eller annen ulovlig handling – for konsekvensen av besøk på, bruk av eller manglende muligheter for bruk av www.algordanza.com pluss eventuelle skader som følge av feil i eller utelatelse av innhold. ALGORDANZA har ikke gjennomgått lenkede nettsider og påtar seg intet ansvar for tilbudte produkter, tjenester eller andre tilbud på disse nettsidene..

Webdesign

creativemedia ag
Im alten Riet 153
9494 Schaan
Liechtenstein

www.creativemedia.li

Personvern

Dette nettstedet benytter Google Analytics, en tjeneste for webanalyse levert av Google, Inc. ("Google").

Google Analytics benytter "cookies" (informasjonskapsler), som er tekstfiler som plasseres på din datamaskin, for å bistå nettstedet med å analysere hvordan brukerne benytter nettstedet. Informasjonen som informasjonskapslene samler inn om din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse), sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen til å vurdere din bruk av nettsidene, lage rapporter til nettstedet om aktiviteten på nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det etter loven er nødvendig for å gjøre dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke sammenknytte din IP-adresse med andre data som Google besitter. Du kan avvise bruken av informasjonskapsler ved å velge innstillinger for dette i nettleseren din, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, vil du kanskje ikke kunne bruke alle funksjonene på dette nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til at Google behandler data om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor. http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.